Последни новини

Новият панел V-профил

Новият панел V-профил

Отново разширихме и без това широката гама от оферти за панели. В случая става дума за наистина атрактивен сребрист панел в изпълнение V-профил със защита срещу прищипване на пръсти. Този тип панел в момента е изключително популярен в Западна Европа, тъй като е много подходящ за модерната архитектура.
Нови прозорчета в имитацията на дърво

Нови прозорчета в имитацията на дърво

Внедрихме в асортимента нов тип квадратно прозорче с размери 330 x 330 мм. Прозорчето е от стъклопласт и може да бъде доставено в изпълнение имитация на дърво – златен дъб, тъмен дъб и махагон, или бяло с възможност за боядисване по каталога на RAL. Определено ще ви заинтригува най-вече цената, която е изключително атрактивна.
Нов панел гладък фалц с имитация на зелен дъб

Нов панел гладък фалц с имитация на зелен дъб

Тъй като постоянно се увеличава търсенето на панели в изпълнение фалц, ние решихме да разширим нашия асортимент с изцяло нова имитация на дърво, каквато засега не предлага никоя друга фирма в Чешката република. Този вариант се нарича зелен дъб (green oak) и в последно време е изключително търсен в Западна Европа.
Нов панел сребърна ламела SW

Нов панел сребърна ламела SW

С оглед непрекъснатото разширяване на асортимента си фирма "КРУЖИК" ООД включи в постоянната си оферта атрактивно изпълнение на панел за секционни гаражни врати. Става дума за сребристия (RAL 9006) ламелен гладък панел Hoesch с устройство срещу прищипване на пръсти. Този тип панел в днешно време става все по-популярен заради модерния си и елегантен изглед.
Нови дръжки

Нови дръжки

Включихме в нашия асортимент и две нови двустранни дръжки (една за гаражни и една за промишлени врати), които могат да се получат безплатно с вратата. Т.е. безплатно можете да получите вътрешна едностранна дръжка, каквато се използва днес, или споменатата двустранна дръжка. Останалите типове се заплащат както досега. Същевременно предлагаме и нов тип дръжка за гаражни врати. И нея можете да получите безплатно с логото "Кружик".
Нов панел гладък фалц с имитация на махагон

Нов панел гладък фалц с имитация на махагон

Бихме искали да обърнем вашето внимание върху факта, че от февруари 2007 г. в нашата оферта присъства нов тип панел – фалц махагон с гладка повърхност. С този панел разширяваме възможностите на ДИЗАЙН ФАЛЦ, който в последно време става все по-търсен заради елегантната си, симетрична и оптически ясна линия.
 
 
 
 

Контакти

BITTIS Co.

bul.K.Velichkov bl.3 ap. 5

1309 Sofia

[Телефон]+359 2 828 95 28

[fax]+359 2 929 00 53

[e-mail]bittis@abv.bg

други контакти

лого на търговските партнъори

Последни новини

Отново разширихме и без това широката гама от оферти за панели. В случая става дума за наистина атрактивен ср ...

more here